advertentie Banner Profile Mekkes

50.000 euro voor gouden tip in moordzaak Johan van Boxtel

De familie Van Boxtel looft een flinke beloning uit voor diegene met de gouden tip die leidt naar de verdachten voor de moord op Johan van Boxtel.

50.000 euro hebben vrienden en familie van de vermoorde Eindhovenaar over voor de gouden tip. Justitie doet daar nog 20.000 euro bovenop. Daarmee komt de totale beloning op 70.000 euro uit.

Op Facebook wordt het bericht waarin de beloning bekend wordt gemaakt veelvuldig gedeeld. Familie en vrienden legden geld bij elkaar om uiteindelijk tot een bedrag van 50.000 euro te komen. In het bericht wordt benadrukt dat de tipgever anoniem mag blijven.

Van Boxtel werd op 7 mei 2017 doodgeschoten voor zijn huis in Tongelre. Twee mannen verschansten zich in de tuin van zijn overbuurman. Als het slachtoffer zijn auto parkeert, lossen ze de fatale schoten.

De politie houdt er sterk rekening mee dat het gaat om een afrekening in het criminele circuit. Van Boxtel zou zich bezig houden met hennephandel. Hij werd al eens veroordeeld voor poging tot brandstichting in een zonnestudio in Oss.


Meer nieuws van dinsdag 2 januari 2018