advertentie Banner Profile Mekkes

Derde verdachte nog voortvluchtig na schietpartij Best SQ Vision 1

Derde verdachte nog voortvluchtig na schietpartij Best

De politie is nog op zoek naar een derde verdachte, in verband met de schietpartij die maandagavond plaatsvond in Best.

Er is inmiddels een iets duidelijker beeld van wat er zich heeft afgespeeld.

Volgens de politie is er in de woning aan de Melde in Best een ruzie geweest, waarbij schoten zijn gelost. Daarbij zijn twee gewonden gevallen. Eén van hen werd door agenten aangetroffen bij die woning, de ander werd op de Prof. Titus Brandsmastraat aangetroffen. Dat slachtoffer ligt met een zware verwonding aan zijn arm in het ziekenhuis. Hij is aangehouden en is buiten levensgevaar. De man die als eerste werd gevonden, in de woning aan de Melde, is ontslagen uit het ziekenhuis en zit vast.

Maar er zou dus nog een derde verdachte aanwezig zijn geweest in de woning. De politie heeft wel een idee wie dat zou kunnen zijn, maar daarover bestaat nog geen zekerheid. Getuigen die meer kunnen vertellen over de identiteit van die verdachte, of over de relatie tussen de verdachten, wordt gevraagd zich te melden.

Op de Prof. Titus Brandsmastraat is een auto gevonden die als vluchtauto is gebruikt door de zwaargewonde man en de onbekende derde verdachte. Die auto is in beslag genomen en wordt op sporen onderzocht.

Ook op verschillende locaties in Best is inmiddels onderzoek gedaan. Daarbij zijn verschillende vuurwapens gevonden. Forensisch onderzoek moet uitwijzen of die wapens zijn gebruikt bij de schietpartij van maandagavond.


Meer nieuws van dinsdag 5 juni 2018