advertentie Banner Profile Mekkes

Enige duidelijkheid aan Aalsterweg, nu de punten nog

De forumavond van FC Eindhoven is in redelijk goede aarde gevallen bij de 102 aanwezige supporters.

Tijdens het vragenuurtje maandagavond konden fans van de club vragen stellen aan de bestuurders. Om precies te zijn aan directeur Marco Faber, voorzitter Ronald Onink, trainer David Nascimento en technisch adviseur Tscheu La Ling. Het zou rommelen binnen de club. Research van het Eindhovens Dagblad leidde tot een kritisch artikel over een stoelendans op bestuurlijk niveau bij FC Eindhoven. De forumavond moest de kou uit de lucht halen. En dat lukte. Enigszins.

Supporters
'Het is voor mij nu wel duidelijker geworden', vertelt een supporter opgetogen na de bijeenkomst. 'Maar er moet nu wel resultaat geboekt worden', nuanceert een ander.

Sportief
Sportief is het op z'n zachtst gezegd wel 's beter gegaan in het Jan Louwers Stadion. Met een vijftiende plaats in de Jupiler League en nul punten uit de laatste vier wedstrijden. Dat de nieuwe weg die is ingeslagen nog niet heel vruchtbaar is, staat buiten kijf.

Tscheu La Ling
Die nieuwe weg sloeg FC Eindhoven in met een technisch adviseur. Tscheu La Ling, die zich nauwelijks laat zien aan de Aalsterweg. Hij was er wel op de forumavond. Om een presentatie te geven over zijn club AS TrencĂ­n en de band met de blauw-witten. 'Gaan we het nog hebben over FC Eindhoven', vroegen de supporters zich na een tijdje af.

Grimmig
Aan het begin van de avond is de sfeer nog grimmig. Maar aan het einde is er iets van opluchting te bespeuren in de businessclub van het Jan Louwers Stadion. Als er na dit verloren seizoen goede resultaten volgen, dan is FC Eindhoven de lachende derde. Maar blijven de resultaten uit, dan kan dit zomaar 's het begin zijn van een duistere periode aan de Aalsterweg.


Meer nieuws van dinsdag 6 maart 2018