advertentie Banner Profile Mekkes

Henk Jager is Raadslid van het Jaar

Henk Jager van de ChristenUnie is verkozen tot Raadslid van het Jaar. Hij kreeg de prijs uitgereikt op het Stadhuis.

Jager wordt geroemd om zijn constructieve en verbindende kwaliteiten. Ook zijn inzet om buiten de raadsvergaderingen om tot oplossingen te willen komen, wordt gewaardeerd.

Voor Remco van Dooren van het CDA was er twee keer prijs. Hij werd verkozen tot Talent van het Jaar én mocht de Publieksprijs mee naar huis nemen. Ambitieus, onvermoeibaar, jong en enthousiast waren de kernwoorden waarmee hij omschreven werd door de mensen die op hem hebben gestemd.

Het was voor het eerst dat er een publieksprijs werd uitgereikt. Alle inwoners van Eindhoven konden daarvoor hun stem uitbrengen op alle 45 leden van de gemeenteraad. Voor de andere prijzen, Talent van het Jaar en Raadslid van het Jaar, kon zoals altijd gestemd worden door mensen uit de stad die beroepsmatig met politici te maken hebben, zoals journalisten, ambntenaren, culturele instellingen en bedrijven.

Achter Henk Jager eindigden Rik Thijs (GroenLinks) en Arnold Raaijmakers (PvdA) op een gedeelde tweede plaats in de race om Raadslid van het Jaar te worden. 


Meer nieuws van maandag 7 januari 2019