advertentie Banner Profile Mekkes

Hondenbaasje en scooterrijder gezocht na steekincident in Eindhoven Alain Heeren 5

Hondenbaasje en scooterrijder gezocht na steekincident in Eindhoven

De politie is op zoek naar een oudere man met een hondje. Hij zou meer weten over het steekincident op de parkeerplaats bij het Student Hotel in Eindhoven.

Hij is namelijk te zien op camerabeelden. De man sprak op de Tramstraat met personeel van een hotel en zou iets hebben gezien: "Wij willen heel graag met deze meneer spreken", zegt de politie op hun site. "Hij zou in de buurt wonen, dus hopelijk weten mensen uit die omgeving om wie het gaat of herkent hij zich zelf in de beschrijving."

Gisteravond werd er een 19-jarige jongeman neergestoken op de parkeerplaats aan de Fuutlaan in Eindhoven, bij het Student Hotel. Het slachtoffer raakte daarbij ernstig gewond. Vermoedelijk ontstond de ruzie door drugs. In de buurt van de Albert Heijn aan de Vestdijk zou het slachtoffer ook al problemen hebben gehad. Uit onderzoek van de politie is gebleken dat hij, nadat hij gestoken werd, achterop een scooter sprong en bij de Tramstraat werd afgezet. Daar belde een getuige de politie.

Flinke verwondingen
Nadat de man gestoken was, strompelde hij richting de Tramstraat, waar een getuige de politie belde. Het slachtoffer werd met flinke verwondingen door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis. Later op de avond kwam het bericht dat het met hem al een stukje beter ging.

"In de zoektocht naar de dader of daders kijken wij camerabeelden uit in de omgeving en wij willen met mensen spreken die iets hebben gezien of meer weten", meldt de politie.


Meer nieuws van vrijdag 14 september 2018