advertentie Banner Profile Mekkes

Johan Vlemmix opent deuren van zijn villa: 'Iedereen mag binnenkomen' No XCuse

Johan Vlemmix opent deuren van zijn villa: 'Iedereen mag binnenkomen'

Johan Vlemmix geeft iedereen een inkijkje in zijn villa. Hij verwacht honderden de mensen over de vloer in zijn stulpje aan de Anthony Fokkerweg in Eindhoven.

Toen No Xcuse bij de bekende Eindhovenaar aanklopte was hij direct enthousiast. "Heel veel mensen vragen aan me of ze eens binnen mogen kijken. Maar ik kan natuurlijk niet iedereen binnenlaten. Nu kan dat wel", vertelt een enthousiaste Johan.

Hij zal hoogstpersoonlijk zelf de gastheer uithangen en een rondleiding geven door de villa. Langs het zwembad, eigen café en zelfs zijn slaapkamer. "Ik heb geen geheimen." Bezoekers hebben niks te klagen, want ze krijgen zelfs een volledig driegangenlunch of -diner voorgeschoteld. Maar niet door Johan zelf. "Ik kan alleen een eitje laten aanbakken." Nee, hij heeft maison Van den Boer, een luxe cateraar, ingeschakeld. Die gaat koken voor de honderden gasten.

Versailles van Eindhoven
Het is groots aangepakt. Eerder organiseerde No Xcuse een uniek inkijkje in het gigantische landgoed De Wielewaal in Eindhoven. "Het is maar goed dat ik het iemand anders laat organiseren. Dit kan ik allemaal niet zelf." Nu is dus zijn eigen optrekje aan de beurt, het 'Versailles' van Eindhoven, zoals Johan zijn villa zelf noemt. "Het is gewoon een van de meest extravagante huizen van Eindhoven."

Johans villa is vanaf vandaag tot en met komende zondag te bewonderen. Wil je mee-eten met de lunch of het diner, dan moet je je even opgeven, via deze link. Het kost je dan wel even 50 euro.


Meer nieuws van vrijdag 19 oktober 2018