advertentie Banner Profile Mekkes

Johan Vlemmix prins carnaval van RommelgatStudio040

Johan Vlemmix prins carnaval van Rommelgat

De bekende Eindhovenaar Johan Vlemmix is op de elfde van de elfde benoemd tot carnavalsprins van Rommelgat. Dat heeft de Stichting Organisatie Karnaval Veldhoven (SOK) bekendgemaakt tijdens het prinsenbal in theater De Schalm.

De 59-jarige Vlemmix gaat komend periode als ‘Grote Prins van Rommelgat Televisiekus’ de feestkar trekken. Volgens het SOK is de Eindhovenaar de uitgelezen persoon om het Rommelgatse carnaval tot een groot feest te maken. Een ‘gangmaker met een groot gevolg’, aldus de stichting.

'Al kort na het publiceren van de vacature in juli werd via een gezamenlijk netwerk contact gelegd met Johan Vlemmix. De klik was er, als ook de overtuiging om met elkaar het carnaval in Veldhoven nieuw leven in te blazen. Dat Vlemmix een Lampegatter is, was geen punt. Naast de economische binding die hij heeft met Veldhoven, wonen we immers in een regio waar de inwoners dagelijks over gemeentegrenzen heen werken en feesten', schrijft het SOK.

Prins Televisiekus wordt bijgestaan door de adjudanten, Rob Govers en Angelo Jansen en de hofdames Nicole Theuns en Yentl van Bakel. Hun motto is komende carnaval: ‘De Kroon op Carnaval’.


Meer nieuws van zondag 11 november 2018