advertentie Banner Profile Mekkes

Klachten over nieuwe stoeltjes in PSV-stadion Supportersvereniging PSV

Klachten over nieuwe stoeltjes in PSV-stadion

De nieuwe stoeltjes in het Philips Stadion leiden tot klachten bij sommige supporters van PSV. De Supportersvereniging is begonnen met een inventarisatie van de klachten om de problemen in kaart te brengen.

Onveilige situaties
De nieuwe stoeltjes zouden ten koste gaan van de beenruimte en supporters hebben ook moeten inleveren op het loopgemak over de tribunes. "Kijk, zitcomfort dat is gewoon een kwestie van wennen," zegt Harrie Timmermans, voorzitter van de Supportersvereniging van PSV, "maar als er onveilige situaties worden ervaren, dan moeten we daar wat aan doen." Timmermans doelt op loopplankjes die op verschillende plaatsen zijn neergelegd of mensen die door de smalle ruimte met hun voet tussen de tribune en het vorige stoeltje schieten.

Verbetering
De voorzitter van de Supportersvereniging benadrukt dat de nieuwe stoeltjes in het stadion wat hem betreft echt een verbetering zijn. "Er is ook geen sprake van dat we willen dat die weer vervangen moeten worden. Het is mooi dat er nu overal in het stadion dezelfde stoeltjes zijn. Maar we gaan graag met PSV in gesprek over hoe het nog wat beter kan."

"Maar ik zit zelf op de westtribune en ik merk het gewoon aan de reacties om me heen. En aan de mensen die naar me toe komen," vertelt Timmermans, "en zulke signalen vanuit supporters moeten we gewoon serieus nemen."


Meer nieuws van dinsdag 4 september 2018