advertentie Banner Profile Mekkes

Lange files op A67 door gekantelde vrachtwagen

Lange files op de A67 door een gekantelde vrachtwagen, eerder vandaag. Dat gebeurde ter hoogte van Liessel. De vrachtwagen reed op de rijbaan richting Eindhoven en is door nog onbekende reden door de middenberm geschoten. Dat meldt de Verkeers Informatie Dienst .

De truck ligt nu op de weghelft richting Venlo. Die is helemaal geblokkeerd. In beide richtingen staan lange files. Verkeer vanuit Venlo doet er goed aan de A67 te mijden, want alleen de vluchtstrook is beschikbaar voor verkeer. Omrijden kan via Roermond via de A73/A2 of voor regionale bestemmingen via de N275 en de N279.

De chauffeur zou lichtgewond zijn geraakt bij het ongeluk. De schade aan de weg is enorm. Het gaat uren duren voor de weg weer vrij is. De verwachting is dat de weg niet voor 15.00 uur open is. Mogelijk duurt de volledige afwikkeling nog langer.

Het ingesloten verkeer wordt zo snel mogelijk weggeleid langs de plaats van het ongeluk. Maar eerst moet de plas diesel op het wegdek opgeruimd zijn. Zolang die er ligt mag verkeer niet passeren.

Het afgelopen jaar zijn er al meer dan 50 ongelukken geweest op de snelweg A67.

Foto: Harrie Grijseels


Meer nieuws van maandag 26 oktober 2015