advertentie Banner Profile Mekkes

Leon van der Zanden trapt nieuwe show af in ParktheaterStudio040

Leon van der Zanden trapt nieuwe show af in Parktheater

Een nagenoeg uitverkocht huis in het Parktheater voor de voorstelling 'KAMELEON' van Leon van der Zanden.

De cabaretier die z'n roots in Helmond heeft liggen zet met z'n nieuwe programma een gevarieerde show neer. Na een erg plat begin neemt de Brabander het publiek mee de diepte in. Maatschappelijke thema's worden afgewisseld met een stukje spiritualiteit. 'Dat is mijn ding: spiritualiteit. Daarin verschil ik denk ik van andere cabaretiers. Ik vraag me altijd af of ik dat terug moet laten komen in mijn shows. Maar daarmee blijf ik dichtbij mezelf', vertelt een uitgelaten Van der Zanden.

De komiek kijkt tevreden terug op de première van KAMELEON. Hij is blij met de nagenoeg volledig gevulde Philipszaal in het Parktheater in Eindhoven. Gedurende zijn show is er veel ruimte voor interactie met het publiek. Dat gaat van oppervlakkige, grappige gesprekken tot vrij openhartige conversaties over zware thema's als 'de dood'.

'Ik ben blij met het publiek vanavond. Je merkte dat de mensen er vrij intens inzaten. Dat werd gedurende de avond ook beter en beter', blikt Van der Zanden nagenietend terug. Z'n regisseur die na de show een hand komt geven knikt instemmend: 'Ik ben ook tevreden.'

De Brabantse cabaretier toert met z'n voorstelling door het land. Volgende week treedt hij op in theater De Schalm in Veldhoven (donderdag 14 december). In de regio gaat hij ook nog langs Helmond (dinsdag 20 februari), Son en Breugel (zaterdag 24 maart) en Valkenswaard (donderdag 29 maart).


Meer nieuws van vrijdag 8 december 2017