advertentie Banner Profile Mekkes

Lunchen of dineren in Johan Vlemmix zijn villa No Xcuse Events

Lunchen of dineren in Johan Vlemmix zijn villa

Je kunt in oktober lunchen of dineren in het Versailles van Eindhoven: De villa van Johan Vlemmix.

De markante Eindhovenaar gaat ook zelf bezoekers rondleiden door zijn bijzondere huis aan de Anthony Fokkerweg. 'Ik heb geen geheimen, ze mogen alles zien, zelfs de slaapkamer', aldus Vlemmix tegen Studio040.

De volledig in Rococo-stijl ingerichte villa is ooit gebouwd door ondernemer Hans van den Heuvel en herbergt nog alle kenmerken en originele karaktereigenschappen. Zo heeft het huis een immens inpandig zwembad compleet met zwembadbar en is er ook het jaren-50 café: 'Oud-Woensel' nagebouwd in de kelder.

Evenementenorganisatie No Xcuse organiseert de etentjes op 19, 20 en 21 oktober. 'Ik moet eerlijk zijn, zij kwamen naar mij toe met het idee, maar ik vond het zo leuk dat ik meteen ja heb gezegd', aldus Vlemmix. No Xcuse is ook verantwoordelijk voor De Wielewaal Invites. Vorig jaar en dit jaar zorgden ze voor lunches en diners op het kapitale landgoed van Frits Philips.

Johan Vlemmix heeft de villa aan de Anthony Fokkerweg gekocht toen de oorspronkelijke bewoner kwam te overlijden. Inmiddels heet Vlemmix het markante huis ook te koop gezet. 'Wellicht dat ik door dit evenement een koper vindt.'


Meer nieuws van maandag 30 juli 2018