advertentie Banner Profile Mekkes

Mega anti-katerontbijt op Stratumseind met carnavalStudio040

Mega anti-katerontbijt op Stratumseind met carnaval

Het Stratumseind organiseert carnavalsmaandag een mega anti-katerontbijt. Zeker dertig kroegen doen mee en er is plek voor ruim 1500 mensen. Zo'n 130 tafels worden buiten op 't Stratumseind gezet.

Tom van Brussel, voorzitter van Vereniging Horeca-belang Stratumseind en eigenaar van Café 't Lempke bedachten het anti-katerontbijt om de sfeer van carnavalsmaandag terug te brengen. "Vroeger was het altijd druk op maandag, de laatste tijd is dat minder. Het was altijd gezellig en die sfeer wil ik weer terug brengen."

Alle 30 kroegen die meedoen met het Stropdas-drinken op zondag, doen ook mee aan het ontbijt. Ook kroegen die niet mee doen aan het Stropdassen mogen deelnemen op de maandagochtend.

Tussen 11:00 uur en 13:00 uur zijn alle brakke feestvierders welkom voor eieren met spek. En natuurlijk hoort daar een biertje bij. Voor de ontbijtkaart betaal je 11 euro. Na het eten blijven de tafels nog even staan, er komt een DJ en er wordt een soort biercantus georganiseerd. Maar Van Brussel noemt het liever 'Het Kwèkfestein'.


Meer nieuws van vrijdag 22 januari 2016