advertentie Banner Profile Mekkes

Mogelijke daders bekend van mishandeling op StratumseindStudio040

Mogelijke daders bekend van mishandeling op Stratumseind

De politie weet wie de mogelijke daders zijn van de mishandeling in de nacht van 19 op 20 januari op het Stratumseind in Eindhoven.

Naar aanleiding van de de aandacht die de mishandeling kreeg in het programma Opsporing Verzocht, heeft de politie tientallen tips binnen gekregen. In de uitzending werden drie vrouwen en twee mannen herkenbaar in beeld gebracht die betrokken zouden zijn bij de mishandeling.

Volgens de politie is de identiteit van die personen inmiddels bekend. Er wordt nu onderzocht in een gesprek met de vijf op welke manier ze betrokken zijn geweest bij de zware mishandeling.

De 25-jarige Jean Paul Kers uit Zuidland werd in de nacht van 19 op 20 januari volledig in elkaar geslagen. Hij liep daarbij gebroken kaak en oogkas op. Het slachtoffer plaatste foto's van zijn gehavende gezicht op facebook en schreef dat hij zich niets meer kon herinneren van de mishandeling. Die post ging vervolgens viral.

De mishandeling vond plaats rond 04:30 uur vlak na sluitingstijd toen de jongen en zijn vrienden clubliederen zongen bij een urinoir. Hij en zijn teamgenoten waren op voetbalkamp in de buurt van Eindhoven.


Meer nieuws van zaterdag 24 februari 2018