advertentie Banner Profile Mekkes

Motorrijder zwaargewond na botsing met auto op HondsruglaanStudio040

Motorrijder zwaargewond na botsing met auto op Hondsruglaan

Een motorrijder is woensdagavond bij een aanrijding met auto zeer ernstig gewond geraakt. Het ongeval gebeurde omstreeks 20:45 uur op de kruising van de Hondsruglaan met de Diamantring in Eindhoven. Een kind dat in de auto zat, raakte lichtgewond bij het ongeval.

De hulpdiensten rukten masaal uit voor het ongeval. Ook landde er een traumahelikopter om het ambulancepersoneel te ondersteunen. De motorrijder is uiteindelijk afgevoerd met een ambulance naar het ziekenhuis in Tilburg. Het kind dat in de auto zat, is ter plekke nagekeken en de vrouw die de auto bestuurde bleef ongedeerd.

De motorrijder zou volgens ooggetuigen op de achterbank terecht zijn gekomen nadat hij door de autoruit was gevlogen. De klap moet enorm zijn geweest: De rechterkant van de auto heeft flinke schade opgelopen en de weg lag bezaaid met onderdelen van de motor.

Vermoedelijk heeft de bestuurder de motorrijder bij het afslaan naar de Diamantring over het hoofd gezien. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. Het ongeluk, de vele hulpdiensten en de traumahelikopter trokken veel bekijks.

Foto: Sem van Rijssel - SQ Vision


Meer nieuws van donderdag 25 mei 2017