advertentie Banner Profile Mekkes

Nacht voor de deur liggen bij Dunkin Donuts: 'Wie wil er nu niet een jaar gratis donuts?'

Ze hebben geen oog dicht gedaan, het was guur en koud. Toch was het de moeite waard, zeggen zeker honderd donutliefhebbers, die de hele nacht voor de deur lagen bij de nieuwe vestiging van Dunkin Donuts in de Eindhovense binnenstad.

De eerste honderd klanten kunnen een jaar lang gratis donuts afhalen. Vanochtend was de opening, zeven uur 's ochtends. 'Wie wil er nu niet gratis donuts, ik kan ze straks ook aan mijn vrienden en familie uitdelen', zegt een bezoeker die de nacht buiten heeft getrotseerd. 'Het is echt een avontuur met z'n allen en zoiets maak je niet altijd mee, dus waarom niet?', zegt een ander.

Bedrijfsleider Roberto Fava is blij met de aandacht. In andere steden waren er ook acties, maar deze spant de kroon. 'Eindhoven heeft een record gebroken. 24 uur voor de opening stonden er al mensen te wachten voor de deur. Wat een succes'.

Het is de vierde vestiging van de Amerikaanse donutketen in Nederland. Eindhoven wordt als interessante stad genoemd vanwege de vele studenten en jongeren. Eerder kwamen Amsterdam, Utrecht en Hilversum al aan bod. Sinds 2017 heeft de keten voet aan de grond in ons land.


Meer nieuws van woensdag 11 april 2018