advertentie Banner Profile Mekkes

RUST: 1-1 gelijkspel bij Ajax - PSV

Na drie kwartier spelen is het gelijkspel in de topper van Ajax tegen PSV in de Amsterdam Arena. Het staat 1-1.

PSV begon voortvarend aan de wedstrijd. Het duel was nog maar 7 minuten uit toen Pereiro, de vervanger van Lestienne, al direct wist te scoren en de Eindhovenaren op een 1-0 voorsprong zette. Lestienne moest door droevige familieomstandigheden de wedstrijd van vanmiddag laten schieten.

De wedstrijd was direct geopend. Maar lang konden de roodwitten niet van de voorsprong genieten. Slechts drie minuten later is het Younes die voor Ajax de gelijkmaker achter doelman Zoet schiet. Een doelpunt dat volgens sommigen afgekeurd had moeten worden, omdat er een overtreding van Ajacied Veltman aan vooraf ging.

Hoe dan ook stond het na 10 minuten weer gelijk en begint de wedstrijd eigenlijk opnieuw. Met twee ploegen die willen spelen voor de winst. Het spel golft dan ook heen en weer.

Soms heeft Ajax wat meer het initiatief, waar PSV wacht en aast op een kans. Dan weer is het PSV dat het sterkere van het spel heeft. Toch weten beide ploegen niet te scoren. Hoewel PSV op slag van rust nog een aantal grote kansen krijgt, die er op het nippertje niet in gaan.

Foto: Mark Versteden


Meer nieuws van zondag 4 oktober 2015