advertentie Banner Profile Mekkes

Stadionstoeltjes PSV weer in verkoop vanaf woensdagStudio040

Stadionstoeltjes PSV weer in verkoop vanaf woensdag

De stadionstoeltjes uit het Philips Stadion worden weer verkocht vanaf morgen (woensdag 2 augustus). De volgende verkoopdag is op dinsdag 8 augustus. Tussen 18:00 en 20:00 uur kunnen fans morgen hun slag slaan bij ingang 30 van het PSV-stadion.

De stoelen gingen als warme broodjes over de toonbank tijdens de vorige verkoopdag. Binnen drie uur waren de eerste duizend stoeltjes uitverkocht. Voor fans die toen naast een PSV-stoel grepen komen er nog genoeg kansen: in totaal worden 23.000 stoelen uit het stadion verkocht voor vijf euro per stuk.

Tijdens de verkooprondes op 2 en 8 augustus worden stoelen uit vakken PP, PR, RR, SS en TT verkocht. Supporters kunnen zolang de voorraad strekt kiezen voor een kleur (rood of wit) en een stoelnummer. De komende maanden worden de rest van de stoeltjes in etappes verkocht zodat alle stoeltjes rond de winterstop allemaal vervangen zijn. Er komen nieuwe klapstoeltjes van VDL in het Philips Stadion.

Dinsdag 8 augustus worden stoeltjes verkocht tussen 11:00 en 13:00 uur. Het geld dat gerealiseerd wordt uit de stoelenverkoop gaat naar sfeeracties en de PSV Foundation.


Meer nieuws van dinsdag 1 augustus 2017