advertentie Banner Profile Mekkes

Twee mannen opgepakt voor mishandeling StratumseindStudio040

Twee mannen opgepakt voor mishandeling Stratumseind

De politie heeft twee mannen opgepakt voor de ernstige mishandeling op het Eindhovense Stratumseind eind januari.

Het gaat om 27-jarige man uit Best en een 34-jarige Eindhovenaar. Het duo wordt verdacht van openlijke geweldpleging. De twee zitten op het moment vast voor verder onderzoek. Jean-Paul uit Zuidland werd zwaar mishandeld in de uitgaansstraat, tijdens een avondje stappen met zijn voetbalvrienden. Ze waren clubliedjes aan het zingen toen ze stopten bij een urinoir.

Zeven breuken
Op dat moment kwam een groepje een café uit, waar een woordenwisseling mee ontstond. Daarbij zijn door een of meer personen uit die groep klappen uitgedeeld en raakte Jean-Paul zwaargewond. Hij liep zeven breuken in zijn gezicht op, onder meer een de kaak, oogkas en jukbeen. Mogelijk is hij geslagen met een hard voorwerp of boksbeugel.

Opsporing Verzocht
De politie sprak diverse mensen in het uitgaansleven, bekeek beeldmateriaal van de camera’s rond het Stratumseind en toonde in het tv-programma Opsporing Verzocht beelden van personen die mogelijk deel uitmaakten van de groep die uit het café kwam. Dat leverde enkele tientallen reacties op, die vervolgens door het rechercheteam onderzocht zijn. Dat leverde duidelijkheid op over de identiteit van deze personen.


Meer nieuws van woensdag 7 maart 2018