advertentie Banner Profile Mekkes

Van Bommel voelt zich 'gewaarschuwd' voor ervaren ADO

Mark van Bommel vindt ADO Den Haag een gevaarlijke, ervaren ploeg die opportunistisch kan spelen.

Dat stelde de hoofdtrainer van PSV in de voorbeschouwing op de wedstrijd in Den Haag van zaterdagavond. De Eindhovenaren beschikken over een vrij fitte selectie waar onlangs twee namen aan toegevoegd werden: √Črick Guti√©rrez en Aziz Behich. Over beide heren is Van Bommel zeer te spreken: 'Ze zijn meteen inpasbaar.'

'Geen garantie dat we winnen'
In aanloop naar de wedstrijd tegen ADO heeft PSV zich volgens de trainer kort, maar goed voor kunnen bereiden. Door de interlandperiode kwam de complete selectie pas deze week weer samen op trainingscomplex De Herdgang. 'De sfeer is goed en we hebben goed getraind. Dat is geen garantie dat we zaterdag winnen, maar de voorwaarden zijn er', vertelde de coach.

Barcelona
Journalisten probeerden tijdens de persconferentie tevergeefs een reactie over de eerste Champions Leaguewedstrijd tegen FC Barcelona te ontlokken. Maar meer dan een 'als je voor PSV speelt, heb je nou eenmaal een druk schema. Dat is alleen maar mooi', wilde Van Bommel niet zeggen over de Spaanse grootmacht waartegen de Eindhovenaren spelen op dinsdag 18 september.

Studio040 doet live verslag
'Eerst ADO Den Haag verslaan', zo luidde het devies van Mark van Bommel. Zaterdagavond om 18.30 uur begint die ontmoeting. Studio040 doet er live verslag van op de radio.


Meer nieuws van vrijdag 14 september 2018