advertentie Banner Profile Mekkes

Vier Eindhovense bedrijven in MKB Innovatie Top 100

In de MKB Innovatie Top 100 staan vier Eindhovense bedrijven. Additive Industries staat zelfs op de tweede plek in de twaalfde editie van de ranglijst. Ook een bedrijf uit Nuenen is in de top 100 te vinden.

Additve Industries maakt en verkoopt 3D-metaalprinters. Het bedrijf op Strijp-S bestaat pas drie jaar. Vorig jaar verkochten ze hun eerste 3D-metaalprinters.

Inmiddels mogen ze vliegtuigbouwer Airbus en het Sauber F1 Team uit Zwitserland tot hun klantenkring rekenen. Eerder dit jaar werd het Eindhovense bedrijf al uitgroepen tot meest veelbelovende bedrijf door het Financiƫle Dagblad.

Ook de LifeSense Group op de HTC Campus heeft een hoge notering in de MKB Innovatie Top 100. Het bedrijf maakt 'slim' ondergoed voor vrouwen. Ook zij vielen al eerder in de prijzen met hun ondergoedlijn Carin.

De Eindhovense bedrijven Kvartett en One of A Kind Technologies staan op respectievelijk de 42e en 82e plek. Het Nuenense bedrijf Light Vest dat veiligheidsvesten met ingebouwde LED-verlichting maakt, staat op de 63e positie in de top 100.

De MKB Innovatie Top 100 is een ranglijst van De Kamer van Koophandel. In de lijst staan de honderd meest concrete innovaties. De winnaar mag zich een jaar lang het meest innovatieve mkb-bedrijf van Nederland noemen.


Meer nieuws van vrijdag 22 september 2017