advertentie Banner Profile Mekkes

VVD: Laat TV De Doornakkers uitbreiden Studio040

VVD: Laat TV De Doornakkers uitbreiden

Laat tennisvereniging De Doornakkers gewoon hun extra tennisbanen aanleggen, in plaats van daar vijf extra woonwagens neer te zetten. 

De VVD in de gemeenteraad neemt het op voor de tennisvereniging. Al tien jaar wordt de club aan het lijntje gehouden, vindt de partij, en hun geduld zou nu eens beloond moeten worden.

Economische crisis
Tien jaar geleden kwam De Doornakkers op hun huidige locatie in Tongelre te zitten. Een locatie met potentie, want de wijk de Tongelresche Akkers was in aanbouw. Met dus veel potentiële nieuwe leden in de buurt. Maar door de economische crisis werd er roet in het eten gegooid. De afgelopen tien jaar bleef de tennisvereniging in gesprek met de gemeente over het afmaken van de infrastructuur, het aanleggen van parkeerplaatsen en het bijbouwen van twee extra banen voor de huidige en potentiële nieuwe leden.

Woonwagens
En net nu het economisch beter gaat, komt er een ander plan doorheen gefietst, stelt de VVD. En wil de gemeente vijf woonwagens neerzetten, juist op de plek waar de tennisvereniging de extra banen wilde aanleggen waar ze al tien jaar over bezig zijn.
Niet eerlijk, vindt de partij.


Meer nieuws van dinsdag 6 maart 2018