advertentie Banner Profile Mekkes

Weer nieuw bedrijf naar Brainport Industries Campus Procureon

Weer nieuw bedrijf naar Brainport Industries Campus

Het detacherings- en adviesbureau Procureon verhuist naar de Brainport Industries Campus (BIC).

'Alles straalt daar maakindustrie uit', aldus Enrico Werneke, oprichter en algemeen directeur Procureon. Het Eindhovense bedrijf levert kennis en capaciteit als het gaat om supply chain- en inkoopmanagement voor de maakindustrie.

'Het is niet alleen dat we daar tussen relaties als KMWE en Anteryon zitten', vervolgt Werneke, 'maar het gaat ons om de hele beleving en bedrijvigheid op de campus. Dat past ons aan alle kanten als een goede jas.'

Procureon is nu nog gevestigd aan de Furkapas 8 in Stratum. Het Eindhovense bedrijf huurt 200 vierkante meter kantoorruimte in het Atrium van de BIC. De verhuizing staat gepland voor eind dit jaar 2018.

Vorige week maakte Fujitsu Glovia bekend ook naar de campus te verhuizen. Ook moet er een groot software lab komen op de campus. Het High Tech Software Cluster (HTSC) wordt maar liefst 400 vierkante meter groot.

De Brainport Industries Campus ligt vlakbij Eindhoven Airport, de A2/N2 en het Beatrixkanaal. Op de campus komen vooral bedrijven samen die software ontwikkelen voor technologische oplossingen. De bouw van de campus is in december gestart.


Meer nieuws van vrijdag 9 februari 2018